Matsuura Aya

Matsuura Aya

© Up-Front

Profile

  • Matsuura Aya (松浦亜弥)
  • Birthdate : 25/06/1986
  • Birthplace : Himeji, Japan
  • Blood type : B
  • Years active : 2000 – present
  • Label : Zetima
  • Agency : Up-Front

Discography

Singles

  • 11/04/2001 : Dokki Doki! Love Mail (ドッキドキ! Love メール)
  • 13/06/2001 : Tropica~l Koishite~ru (トロピカ~ル恋して~る)
  • 05/09/2001 : Love Namida Iro (Love 涙色)
  • 28/11/2001 : 100 Kai no Kiss (100回のKiss)
  • 06/02/2002 : ♡Momoiro Kataomoi♡ (♡桃色片想い♡)
  • 29/05/2002 : Yeah! Meccha Holiday (Yeah! めっちゃホリディ)
  • 19/09/2002 : The Bigaku (The 美学)
  • 11/12/2002 : Sougen no Hito (草原の人)
  • 12/03/2003 : Ne~e? (ね~え?)
  • 04/06/2003 : Good Bye Natsuo (Good Bye 夏男)
  • 26/09/2003 : The Last Night
  • 28/01/2004 : Kiseki no Kaori Dance. (奇跡の香りダンス。)
  • 10/03/2004 : Hyacinth (風信子)
  • 14/07/2004 : Your Song ~Seishun Sensei~ (Your Song 〜青春宣誓〜)
  • 20/10/2004 : Watarasebashi (渡良瀬橋)
  • 23/02/2005 : Zutto Suki de Ii Desu ka (ずっと好きでいいですか)
  • 21/09/2005 : Ki ga Tsukeba Anata (気がつけばあなた)
  • 01/02/2006 : Suna wo Kamu You ni… Namida (砂を噛むように···Namida)
  • 29/08/2007 : Egao (笑顔)
  • 21/05/2008 : Kizuna (きずな)
  • 11/02/2009 : Chocolate Damashii (チョコレート魂)

GAM Singles

  • 13/09/2006 : Thanks!
  • 18/10/2006 : Melodies (メロディーズ)
  • 21/03/2007 : Lu Lu Lu
  • 24/03/2007 : Daisuki Rakuten Eagles (ダイスキ楽天イーグルス) (Indies)

Albums

  • 01/01/2002 : First Kiss (ファースト Kiss)
  • 29/01/2003 : T.W.O
  • 01/01/2004 : ×3
  • 29/11/2006 : Naked Songs
  • 10/10/2007 : Double Rainbow (ダブル レインボウ)
  • 21/01/2009 : Omoi Afurete (想いあふれて)
  • 24/11/2010 : Click You Link Me (クリックユー リンクミー)

Best of Albums

  • 24/03/2005 : Matsuura Aya Best 1 (松浦亜弥ベスト1)
  • 21/12/2011 : Aya Matsuura 10th Anniversary Best (松浦亜弥10th Anniversary Best)

Links